Privatnost za Svet Računara

Zajamčena Sigurnost
- Naš program na sigurnom serveru šifrira sve vaše osobne informacije i pohranjuje ih u bazu podataka koja je nedostupna neovlaštenim osobama, a brojevi Vaših Kreditnih kartica se ne čuvaju već koriste samo za pojedinačnu transakciju.
- Proces zaštite uzima znakove koje ste unijeli i pretvara ih u dijelove koda koji se tada sigurno prenosi Internetom (SSL enkripcija podataka - sigurnosni certifikat).
- Uz svu elektroničku zaštitu, u koju imamo puno povjerenje, telefonski Vas kontaktiramo po primitku Vaše narudžbe koju plaćate putem Kreditne kartice kako bi otklonili svaku sumnju u neovlašteno korištenje Vaših podataka.

Korištenje informacija
- Kad naručujete, mi moramo znati Vaše ime, e-mail adresu, dostavnu adresu. To nam omogućava da upotpunimo Vašu narudžbu i obavijestimo Vas o statusu te narudžbe.
- Također tražimo Vaš telefonski broj koji nam omogućuje direktan kontakt s Vama u slučaju problema s Vašom narudžbom, te prema potrebi za provjeru narudžbe.

Zaštita informacije o kupcima?
Kada ulazite u našu Internet trgovinu, dobivate poruku da ulazite u osigurane stranice, tj. da koristite siguran server. Program za sigurnost servera (Secure Socket Layer) šifrira sve informacije koje unosite prije nego su poslane nama. Uz to poduzimamo sve mjere kako bi zaštitili podatke od lokalnog neovlaštenog pristupa.

Nedostupnost informacija trećim osobama?
Mi ne prodajemo, ne trgujemo niti ne iznajmljuje Vaše osobne podatke drugima!
Nastavi
Proizvođači
Brzo pretraživanje
 
Upišite riječi koje želite pretražiti.
Napredno pretraživanje
Prihvaćamo
Jeziki
Hrvatski English
0 proizvoda
The Matrix
The Matrix
4720din.
3540din.
Nema recenzija proizvoda
Valute
SvetRacunara